‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgroMeteo: Sfârșitul de săptămână ne aduce înghețuri de până la -4 grade

AgroMeteo: Sfârșitul de săptămână ne aduce înghețuri de până la -4 grade

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a actualizat prognoza meteo astfel, în noaptea de sâmbătă se vor înregistra înghețuri de până la -4 grade Celsius.

Astăzi vom avea vreme frumoasă în toată țara cu maxime de +15 grade Celsius. În orele nocturne se vor înregistra minime de -3…-1 grade Celsius.

Sâmbătă, pe timpul zilei vom avea parte de vreme frumoasă și temperaturi de până la +15 grade Celsius. În schimb, minimele vor continua să coboare astfel, se vor atesta temperaturi de -4…-2 grade Celsius.

FOTO: meteo.md

În a doua jumătate a săptămânii se anunță vreme frumoasă cu temperaturi plăcute. Pe timpul nopții se vor atesta temperaturi negative. De săptămâna viitoare, vremea va continua să se răcească și vom avea parte și de averse.

Astăzi avem cer variabil în toată țara, soarele ne zâmbește și el de printre norii trecători. Temperatura aerului va oscila între +10…+15 grade Celsius. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS), anunță înghețuri în nordul țării de -1 grad. Minimele în restul teritoriului vor oscila între 0…+4 grade Celsius. Vântul va sufla moderat.

Vineri, vremea se menține frumoasă și însorită. În timpul zilei mercurul din termometre va urca până la +15 grade Celsius, în regiunile din sudul țării. Nici în noaptea de vineri nu vom scăpa de înghețuri. Sinopticienii anunță -2 grade în nordul țării, -1 în regiunile de centru, iar în sudul republicii vor varia între 0…+3 grade. Vântul va sufla slab.

‹ adv ›

Sâmbătă, vremea nu se schimbă esențial. Încă vom avea parte de soare și temperaturi plăcute. Temperatura aerului va oscila între +10…+15 grade Celsius, iar în timpul nopții se vor atesta +1…+6 grade Celsius. Vântul va adia slab.

Pentru ziua de duminică, meteorologii prognozează timp frumos și cer senin, cu maxime de până la +15 grade Celsius. Noaptea, minimele vor varia între +1…+6 grade Celsius. Vântul va sufla moderat.

Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), începând de săptămâna viitoare vremea se va răci și vor cădea averse.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›