/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Cum a răspuns Procuratura la cererea lui Carp privind studiile fiului lui Leancă, ce ar fi fost achitate de Șor

missing
07 noiembrie 2018, ora 17:03

„În rezultat vă înformăm, că adresarea Dv, a fost anexată la materialele cauzei penale nr. 2015970346, pentru a fi examinată în cadrul urmăririi penale.”, se spune în scrisoare, pe care o puteți vedea mai jos.

Foto: lilian-carp.blogspot.com/

Amintim că, potrivit unei investigații a Jurnal TV fiul mai mic al lui Iurie Leancă ar fi învățat în Marea Britanie pe banii lui Ilan Șor. Acesta din urmă a plătit peste 25 de mii de lire sterline pentru studiile lui Liviu Tristan Leancă. Două transferuri au fost făcute prin intermediul unei firme din schema „furtului miliardului” către o instituție de învățământ din orașul Cambridge. Numele mezinului lui Leancă apare negru pe alb în rulajele companiei, una dintre cele utilizate de Șor pentru spălarea banilor sustrași din bănci prin credite. Vicepremierul Leancă afirmă că extrasele bancare ar minți, iar primarul de Orhei spune că nu-și amintește.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram