11:04:16 28.03.2024
Stiri

Președintele Dodon, o nouă vizită ELECTORALĂ în Federația Rusă: Va fi însoțit și de interpreții Natalia Gordienco, Isidor Glib, dar și de formația „Doredos”

Partide/Comunicate 06.11.2018 13:45 Vizualizări1431 Autor: Ziarul National
Președintele Dodon, o nouă vizită ELECTORALĂ în Federația Rusă: Va fi însoțit și de interpreții Natalia Gordienco, Isidor Glib, dar și de formația „Doredos”


Președintele Igor Dodon va pleca din nou în Federația Rusă la finele lunii noiembrie curent.

De această dată, Dodon anunță că va avea, cu trei luni înainte de alegerile parlamentare din R. Moldova, două întâlniri cu moldovenii care locuiesc și muncesc în Federația Rusă. Una va avea loc la Moscova, iar a doua - în Sankt Petersburg.

„În cadrul acestora voi prezenta un amplu raport privind situația politică și economică din țara noastră, totodată vor fi trecute în revistă realizările obținute pe parcursul mandatului de președinte, dar și succesele înregistrate în domeniul relațiilor bilaterale dintre Rusia și Moldova. De asemenea, vor fi discutate posibilitățile de extindere a legăturilor moldo-ruse de cooperare”, anunță Igor Dodon.

În periplul său electoral, Igor Dodon va fi însoțit și de câțiva interpreți care vor „finaliza” întrevederele sale „cu câte un spectacol de excepție”, fiind vorba inclusiv de Natalia Gordienco, Isidor Glib și trupa „Doredos”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md