/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ce amendă riști, dacă-ți instalezi faruri de tip xenon la mașină. Timp de patru zile, peste 300 de șoferi au fost sancționați

missing
06 noiembrie 2018, ora 10:14

Conducătorii auto au înhățat amenzi de la 150 la 300 de lei.

În acest context InspectoratulNațional de Patrulare (INP) reamintește conducătorilor auto că este interzisă circulația automobilelor care au instalat ilegal faruri de tip xenon, excepție fiind doar cele instalate de producătorul auto în fabrică: „Utilizarea unor alt tip de faruri decât cel prestabilit reprezintă una dintre cauzele produceriiaccidentelor rutiere pe timp de noapte, deoarece fluxul de lumină limitează vizibilitatea altor conducători auto”, explică reprezentanții INP.

Amintim, de asemenea, că, în perioada 1 noiembrie-31 martie, conducătorii auto sunt obligați să circule cu farurile aprinse și pe timp de zi, pentru a reduce riscul producerii accidentelor rutiere, în condiții de ceață și vizibilitate redusă în trafic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram