/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Precizările ministerului Educației privind reducerea programului de lucru al grădinițelor

missing
05 noiembrie 2018, ora 15:19

Într-un comunicat de presă al instituției se mai spune că ministerul va reveni la analiza oportunității modificării programului de activitate a instituțiilor de educație timpurie, urmare a consultării și avizării proiectului de lege.

Potrivit proiectului, grădinițele ar putea să-și reduce programul de activitate cu două ore, astfel, instituțiile de educație timpurie vor lucra zece ore, nu 12 ore, așa cum este în prezent.

Ministerului mai spune că potrivit datelor din anul 2017, din numărul total de 1459 de instituții de educație timpurie doar 173 de grădinițe au beneficiat de un regim de 12 ore. 1253 de grădinițe (cca 86%) au activat în regim de 9-10,5 ore; 26 de grădinițe au avut stabilit regim de 6 sau patru ore, iar 6 gradinite au beneficiat de un regim special.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram