7 cursuri online interesante pe care le poți urma în luna noiembrie pe Coursera

pexels-photo-877695
Foto: rawpixel.com

Coursera pune la dispoziţie sute de cursuri gratuite de la peste 80 de universităţi din lume, printre care Stanford, Yale, MIT, University of Michigan, Duke Univeristy, Princeton, The Univesity of Tokio și multe altele. În luna noiembrie, încep să fie difuzate o serie cu noi cursuri pe care nu trebuie să le ratezi.

# Bioinformatics Specialization

Cum putem secvența și compara genomul? Cum identificăm baza genetică a bolii? Cum construim un arbore evolutiv al vieții pentru toate speciile de pe Pământ? Veți putea răspunde la toate aceste întrebări când veți trece cursurile acestei specializări.

Data de începere a înscrierii: 5 noiembrie
Cursul este oferit de: UC San Diego
Limba de predare: engleza

# Chinese for Beginners

În zilele noastre, există un număr tot mai mare de oameni care sunt interesați de cultura și limba chineză. Este util să cunoașteți limba atunci când veniți în China pentru călătorii sau afaceri. Acesta este un curs ABC chinez pentru începători, inclusiv el vă va introduce în fonetica și expresiile zilnice.

Data de începere a înscrierii: 5 noiembrie
Cursul este oferit de: Peking University
Limba de predare: engleza

# Pre-Calculus: Trigonometry

În cadrul acestui curs, vor fi abordate subiectele trigonometrice în matematică. Trigonometria este studiul unghiurilor și lungimilor triunghiului, dar funcțiile trigonometrice au aplicații mult mai profunde, dincolo de studiile simple ale triunghiurilor. Acest curs este conceput pentru a ajuta la pregătirea elevilor să se înscrie pentru un curs de calculul a variabilelor unice.

Data de începere a înscrierii: 5 noiembrie
Cursul este oferit de: University of California, Irvine
Limba de predare: engleza

# Technical Support Fundamentals

Acest curs este primul dintr-o serie care vă propune să vă pregătiți pentru un rol de specialist la nivel de suport IT. În cadrul acestui curs vă veți familiariza cu lumea tehnologiei informaționale. Veți învăța despre aspectele tehnologiei informaționale, cum ar fi hardware-ul computerului, Internetul, software-ul de calculator, depanarea și serviciul pentru clienți.

Data de începere a înscrierii: 5 noiembrie
Cursul este oferit de: Google
Limba de predare: engleza

# Graphic Design Specialization

Designul grafic este în jurul nostru, într-o multitudine de forme, atât pe ecran cât și în format imprimat, el mereu este alcătuit din imagini și cuvinte pentru a crea un obiectiv de comunicare. Acest curs de patru secvențe vă învață abilitățile fundamentale necesare pentru a face design grafic sofisticat: proces, context istoric și comunicare prin realizarea de imagini și tipografie.

Data de începere a înscrierii: 5 noiembrie
Cursul este oferit de: Calarts
Limba de predare: engleza

# Photography Basics and Beyond: From Smartphone to DSLR Specialization

Indiferent dacă aparatul tău de fotografiat este un Smartphone sau DSLR, un model Compact sau Mirrorless, vei învăța să obții controlul expunerii și să înțelegi fundamentele compoziției, explorând în același timp conceptele documentare și creative pentru a face tipurile de fotografii pe care le-ai dorit întotdeauna.

Data de începere a înscrierii: 5 noiembrie
Cursul este oferit de:
Limba de predare: engleza

# Programming Languages, Part A

Acest curs este o introducere la conceptele de bază ale limbajelor de programare, cu un accent puternic pe programarea funcțională. Cursul folosește limbajele ML, Rachete și Ruby ca vehicule pentru predarea conceptelor, dar intenția reală este de a învăța lucruri noi despre modul în care orice limbaj „se potrivește” pentru a vă face programarea mai eficientă.

Data de începere a înscrierii: 12 noiembrie
Cursul este oferit de: University of Washington
Limba de predare: engleza

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente