/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Nouă moldoveni au fost implicați într-un accidet la Kiev. Victimă: Toți dormeau. N-am văzut nimic, numai am simțit

missing
04 noiembrie 2018, ora 17:45

Valentin, una dintre victimele accidentului, a declarat pentru TV8 că se întorceau cu toți din Federația Rusă, au trecut vama cu bine și în apropiere de Kive, microbuzul în care se aflau s-a izbit de un tir care se afla pe marginea drumului.

„Era ora 5 dimineața și toți dormeau, erau obosiți. N-am văzut nimic, numai am simțit poc și gata. Care au fost afectați la mână, care la picior, care la cap, care comoție cerebrală”, a spus Valentin.

Potrivit sursei, la fața locului au venit două ambulanțe și pe șase dintre cei nouă moldoveni i-au transportat la două spitale. Ceilalți trei au rămas la fața locului. „La unul (victimă, n.r.) maxilarul a fost afectat tare, iar altul a fost prins între fiare. Au venit salvatorii și l-au scos”, a spus sursa.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Alexandru Roitman, a declarat pentru TV8 că autoritățile moldovenești sunt în contact cu victimele accidentului. Potrivit lui, două dintre persoanele care au fost transportate la spital au fost externate și urmează să fie aduse în Republica Moldova.

Foto: Agora.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram