Nu ai unde să mergi în această duminică? #diez îți recomandă următoarele evenimente

pexels-photo-853406-1-920×613

Înainte de a începe o altă săptămână lucrătoare, vă îndemnăm să o petreceți pe asta așa cum se cade. De aceea, luați-vă prietenii, copiii, părinții la următoarele evenimente și distrați-vă la maxim.

#Cunoaște-l pe Nicu Țărnă


Duminică, 4 noiembrie, ora 15:00, pe strada Pușkin 5B (sediul „Tinerii Moldovei”) vino să faci cunoștință cu un român veritabil, să cunoști viața unui mare artist și să te inspiri din experiența inedită a lui Nicu Țărnă.

#Iubirea la proști

Teatrul Naţional Eugene Ionesco (bd. Grigore Vieru 11) vă invită la ora 18:30, la o comedie romantică „Iubirea la proști”.

O comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin în lanț. Regizată de M. Chris Nedeea (România), după un text de Francis Veber.
Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care invitaţii vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. În seara cu pricina, Pierre se îmbolnăveşte şi nu mai merge la dineu, unde era aşteptat împreună cu François Pignon, un jovial şi binevoitor conţopist, pasionat de modele în miniatură din chibrituri, care urma să joace rolul prostului. Şi îl joacă, dar nu la dineu, ci acasă la Pierre, unde totul devine imprevizibil, totul se încurcă, înaintând spre un deznodământ în efect de domino. Prin scenă se perindă, vreme de o oră şi jumătate, diverşi şi diverse, casa lui Pierre transformându-se într-un spaţiu de trecere, în care nimic nu mai e ce-a fost.

#GIRLS NIGHT OUT

În această duminică, cele mai hot fete vin la MuzCafe Karaoke (Sarmizegztuza18/5). Petrece o seară într-o atmosferă incendiară. Organizatorii au pregătit pentru voi cele mai tari concursuri. Pagina evenimentului aici.

#Veselul humuleştean

Teatrul Fără Nume vă invită pe 4 noiembrie, ora 12, la spectacolul „Veselul humuleştean”. Ce mai înţelege azi un copil cu tableta în mână? Să ne imaginăm cum ar arăta Planeta noastră dacă toţi viețuitorii ei ar citi în aceiaşi zi Amintirile lui Creangă. Cu siguranţă şi lumea şi Planeta ar fi mult mai frumoase. Ba chiar întreg Universul, provocat de râsul năstruşnic al pământenilor, ar râde în hohote, spre infinitului absolut.

Bilete – 50 – 100 lei

str. Sfatul Ţării 18

Pentru detalii: 022 232154

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente