/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Zinaida Greceanîi va candida într-o circumscripție uninominală din nordul țării. A fost prezentată de președintele Igor Dodon

missing
03 noiembrie 2018, ora 14:34

„Cel de-al 46-lea candidat al PSRM a fost înaintat pe circumscripția nr. 1 în cadrul mitingului de prostest, de la Briceni, împotriva politicii distrugătoare a așa-numite guvernări „pro-europene”. Participanții mitingului au votat unanim pentru candidatura președintelui Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, se spune într-un comunicat de presă al formațiunii.

Zinaida Greceanîi este deputat în Parlamentul Republicii Moldova din anul 2009. Politiciana a ocupat funcția de prim-ministru al Republicii Moldova între 31 martie 2008 – 14 septembrie 2009.  În decembrie 2016, Zinaida Greceanîi a fost aleasă președinte al PSRM la Congresul al 14-lea al partidului, declanșat dupa ce Igor Dodon a câștigat alegerile prezidențiale și a demisionat din partid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram