Aplică la cel mai tare program pentru tineri – Școala de Gândire Critică CHALLENGER

Ce este CHALLENGER?

Challenger este un program cu durata de un an, ce oferă un ansamblu complet de instruiri tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, ce activează în diverse domenii. Programul pregătește tinerii să analizeze critic problemele societății, să propună și să dezbată soluții din perspective clasice de stânga și dreapta.

Programul are două etape:

1) Campaigning și Dezbateri

2) Școala de Politici.

Care sunt beneficiile de a participa?

Componentele practice și teoretice ale programului te vor ajuta:

  • Să te dezvolți, să ai încredere în forțele proprii și să devii mai competitiv;
  • Să ai șanse mai mari de angajare;
  • Să faci networking cu cei mai buni participanți, traineri și experți din diferite domenii;

Absolvenții programului sunt încurajați să activeze în partide politice, organizații non-guvernamentale și instituții publice, ca să răspundă profesionist la necesitățile reale ale oamenilor. Cei mai buni participanți vor avea acces la rețeaua de absolvenți CHALLENGER Plus (+), care este un hub de dezvoltare personală și networking, destinat absolvenților programului pentru a dezvolta proiecte și activități în spiritul și filosofia CHALLENGER.

Cum să aplici?

Doritorii de a participa în cadrul programului sunt încurajați să completeze formularul de înregistrare până la 7 noiembrie 2018, ora 17.00. Pentru detalii intră pe www.challenger.md, scrie-ne pe pagina de Facebook sau email: [email protected].