Un bărbat era atât de mahmur încât a adormit în cala unui avion. Ce le-a spus polițiștilor

Un zbor al companiei aeriene American Airlines ar fi trebui să decoleze din Kansas cu 86 de pasageri la bord, însă  în avion s-a mai aflat încă un pasager. Un angajat al unei alte companii aeriene era atât de mahmur încât a adormit în cala de bagaje a aeronavei și s-a trezit abia la destinație, în Chicago, scrie ABC News citat de Digi24.ro.

Bărbatul este un angajat al companiei aeriene Piedmont Airlines. El a adormit în cala de bagaje al zborului American Airlines din Kansas spre Chicago, care a durat o oră.

Norocul bărbatul a fost că, de această dată, cala aeronavei era presurizată și încălzită.

Angajatul mahmur a fost găsit de angajații aeroportului din Chicago. El le-a declarat polițiștilor că a băut mult cu o noapte înainte și a adormit în cală.

Potrivit ABC News, bărbatul ar fi fost descoperit la timp, însă cum nu au fost bagaje trimise la cală, nimeni nu s-a gândit să mai verifice aeronava.

El a fost suspendat pe parcursul investigației.

Sursa: Digi24.ro

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.