/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic, rămâne în arest

missing
01 noiembrie 2018, ora 16:09

„Admite demersul procurorului Procuratura Municipiului Bălți Iura Guțu și prelungește măsura preventivă de arest și eliberează un mandat de arest pe un termen de 20 de a zile. Termenul arestului preventiv urmează a fi calculat din 1 noiembrie până la data de 21 noiembrie. Respinge cererea avocatului Angela Istrati privind dispunerea schimbării măsurii preventive de arest”, a citit judecătorea decizia. Încheierea poate fi atacată în termen de trei zile la Curtea de Apel Bălți.

După încheierea ședinței de judecată, Petic a spus că decizia este una politică și doar organismele internaționale îl mai pot salva. El a mai declarat că este o indicație ca el să fie izolat de societatea civilă.

Amintim că, Judecătoria Ungheni l-a plasat pe Gheorghe Petic în arest pentru 20 de zile la 15 octombrie. El a fost ridicat de polițiști acum două săptămâni din fața primăriei din Ungheni, fiind suspectat că ar fi violat o femeie.

Petic a ajuns în vizorul presei și al instituțiilor de drept după ce a declarat, inclusiv la TV8, că mai mulți polițiști de frontieră cu rang înalt și politicieni ar fi fost implicați într-o schemă de contrabandă cu țigări peste Prut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram