/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Petiție online: Semnatarii cer condiții mai bune pentru întreținerea urșilor în Grădina Zoologică din Chișinău

01 noiembrie 2018, ora 14:07

Urșii ar trebui să aibă o zonă mai mare unde pot merge liber și unde să fie un iaz pentru înot. Zoo-ul este fața orașului nostru și o reflectare a felului cum este conducerea, cât de mare este nivelul său moral și cultural. Noi, semnatarii, vă invităm, în calitate de primar al orașului să alocați bani și să creați condițiile necesare pentru urși”, se spune în textul petiției.

Tot acolo se menționează că în cazul în care orașul nu deține resursele financiare necesare pentru a crea condiții pentru întreținerea urșilor, atunci semnatarii îndeamnă ca animalele să fie transmise altor grădine zoologice cu condiții mai bune.

Petiția care a fost inițiată de „Societatea Umana” a fost semnată de 1 129 de persoane. Doritorii de a o semna o pot face AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram