/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Maia Sandu spune care sunt primele acțiuni pe care le va întreprinde când va veni la guvernare

missing
01 noiembrie 2018, ora 09:20

Potrivit ei, doar atunci când se vor vedea rezultate în combaterea corupției mari, în recuperarea miliardului furat, în constituirea justiției drept una pentru toți, se va putea conta pe faptul că moldovenii vor vrea să-și deschidă afaceri, iar acest lucru va însemna locuri de muncă, salarii, impozite. Maia Sandu spune că oamenii ar putea simți aceste rezultate în șase luni de la schimbarea guvernării.

Președinta PAS afirmă, cu referire la experți străini, că doar 30% din persoanele care lucrează în domeniul justiției sunt buni. „Managementul organelor de drept trebuie categoric schimbat. Nu e nimeni acolo care să merite să rămână în continuare. După această reevaluare, va trebui să aducem forțe proaspete. În Republica Moldova nu avem nevoie de zeci de mii de judecători, de zeci de mii de procurori, este vorba de sute de oameni și acest lucru îl putem face”, menționează Maia Sandu.

Lidera PAS spune că viitorul bloc, oficial, va fi format din Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, însă, acesta va fi deschis și pentru reprezentanții altor partide politice, care vor să-și înainteze potențiali candidați și să treacă prin aceleași filtre. „Viitorul bloc va fi semnat de două partide – PAS și PPDA”, afirmă Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram