(video) Jucătorii clubului de fotbal PSG și-au încercat curajul. Ce provocare au primit de Halloween Mbappe, Rabiot și alți jucători ai echipei

psg halloween

Jucătorii echipei Paris Saint Germain au fost invitați să simtă pe propria piele ce înseamnă Halloween-ul. Mai mulți fotbaliști ai campioanei Franței au fost invitați să intre într-o cameră decorată cu schelete, capete de mort, pânze de păianjen, zombie sau vrăjitoare și provocați să bage mâna într-un dovleac.

Primii care și-au încercat norocul au fost Diaby, Weah și Nkunku, însă ce au găsit în interiorul dovleacului nu le-a picat bine deloc. Speriați, aceștia au încercat să fugă, dar au fost întâmpinați de un zombie, scrie digisport.ro.

Diarra a fost mai curajos, a băgat și el mâna, dar a rupt-o la fugă imediat, fiind și el întâmpinat de un zombie. Thiago Silva a vrut ca surpriza să fie și mai mare pentru Rabiot, ținându-i mâna la ochi, în timp ce mijlocașul încerca să bage mâna în dovleac.

Nu a scăpat nici antrenorul Tomas Tuchel, iar Kylian Mbappe și-a adus aminte cum a fost anul trecut, când a fost speriat groaznic la o ședință foto. Reacțiile jucătorilor au fost dintre cele mai haioase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente