12:48:30 24.04.2024
Stiri

Scrisoarea de dragoste pe care Jackie Kennedy i-a trimis-o lui John F. Kennedy conține detalii rare despre căsnicia lor

Monden 31.10.2018 13:01 Vizualizări1915 Autor: Ziarul National
Scrisoarea de dragoste pe care Jackie Kennedy i-a trimis-o lui John F. Kennedy conține detalii rare despre căsnicia lor sursa: elle.ro


Cele trei pagini scrise de Jackie Kennedy și adresate soțului ei, JFK, vor fi scoase la licitație săptămâna aceasta. Scrisoarea conține detalii rare despre căsnicia lor.

John și Jackie Kennedy au avut una dintre cele mai complicate căsnicii din istorie, iar săptămâna aceasta o scrisoare de dragoste ne arată detalii din relația lor „atipică”.

Biletul conține trei pagini și a fost scris în perioada 1957 sau 1958, pe când Kennedy era un senator junior în Massachusetts, și va fi licitat printre alte obiecte valoroase care i-au aparținut fostului președinte.

„Nu mă pot abține ca atunci când sunt departe de tine să scriu scrisori rigide – îmi este greu să comunic – ceva ce tu faci atât de frumos. Știu că toată lumea spune că persoanele căsătorite nu ar trebui să se despartă niciodată – dar cred că este un lucru bun atunci când suntem departe unul de celălalt pentru că realizăm atât de multe. Suntem atât de diferiți”.

Jackie este sinceră în privința faptului că mariajul lor nu este așa cum și-a imaginat niciunul dintre ei. „Ești un soț atipic – iar acest lucru crește într-un fel sau altul în fiecare an de când suntem căsătoriți – deci nu ar trebui să fii surprins să ai o soție atipică – fiecare dintre noi ne-am fi simțit atât de singuri cu un partener normal. Nu pot scrie ce simt pentru tine, dar îți voi demonstra atunci când suntem împreună”.

Jackie a continuat prin a scrie despre fiica lor, Caroline, care s-a născut în 1957 după o serie de sarcini dificile. (Potrivit New York Times, Jackie a pierdut o sarcină în 1955, iar în 1956 a născut un copil mort). „Trebuie să fie cinci ani și cel puțin un copil pe care îl iubim amândoi. Cu toată dragostea mea, Jackie”.

RR Auctions estimează că prețul scrisorii va începe de la 20.000 de dolari. Printre obiectele incluse în licitație se numără mai multe fotografii nedezvăluite până în prezent ale lui Jackie, puloverul de la Harvard al lui JFK și notițele președintelui din 21 noiembrie 1963, ziua dinainte să fie asasinat.

Licitația este în proces de desfășurare și se va încheia pe 7 noiembrie.

Sursa: elle.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md