/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Andrei Năstase, la TV8: S-ar putea ca următoarele alegeri să nu fie recunoscute chiar înainte ca ele să se producă

missing
31 octombrie 2018, ora 08:16

Potrivit lui, acest lucru va însemna o lovitură serioasă actualei guvernări, izolarea Republicii Moldova. La fel, va însemna sfârșitul lui Vladimir Plahotniuc în viața publică. Andrei Năstase spune că Vladimir Plahotniuc se vrea a fi un disctator. „Verificați, vă rog, de câte ori a crescut bugetul Ministerului de Interne comparativ cu alte bugete și veți vedea ce a făcut acest individ în ultima perioadă de timp. Încearcă să se întărească. Doar că se vor răscula împotriva lui și polițiștii, și militarii, și medicii, și profesorii pentru că nu mai pot suporta badjocora la care sunt supuși”, a afirmat liderul PPDA.

În ceea ce privește ideea boicotării alegerilor, președintele PPDA spune că aceasta nu este potrivită în contextul actual. „Boiot înseamnă abandon sau poate ar trebui să ne răsuflecăm mânicile și să lucrăm mai mult?!”, spune Andrei Năstase.

De asemenea, politicianul spune că nu acceptă niciun fel de independenți să reprezinte blocul electoral PAS-PPDA pentru că nu are încredere că aceștia vor fi onești. „„Eu nu am nicio garanție, la fel cum nu am avut nicio garanție de la comuniștii care au plecat la PDM, nu am nicio garanție față de oameni care astăzi se găsesc în PCRM, iar mâine vor pleca, ca și colegii lor, la PDM”, spune liderul PPDA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram