Mafia italiană oferă 5 000 de euro pentru uciderea unui câine

Mafia italiană oferă o recompensă de 5.000 de dolari pentru uciderea unui câine polițist care le-a provocat o pagubă de milioane de euro.

Câinele în vârstă de 9 ani, din rasa Jack Russell Terrier, a descoperit mai mult de două tone de substanțe ilegale pe parcursul carierei sale în poliția din Napoli.

Câinele a găsit în ultima sa misiune 31 de kilograme de cocaină în mai multe ambalaje de lapte praf pentru copii. El a primit numele după faimosul fotbalist Ezequiel Lavezzi, zis Pocho, scrie Daily Mail.

Gruparea Camorra ar fi încercat să-și protejeze drogurile lăsând gustări otrăvite și femele menite să distragă atenția curajosului cățel, însă fără rezultat.

Câinele a aparținut unui doctor care locuiește lângă stadionul San Paolo și care l-a donat poliției pentru că fiul său este alergic la părul de animale.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.