(foto) Doi tineri din Moldova au câștigat locul I la concursul internațional „For Fun Festival”

1

For Fun Festival este un eveniment de divertisment. Unul dintre multitudinea de evenimente organizate de către directorul companiei Teleperformance. Concursul de talente Teleperformance se petrece anual în toate țările, unde compania are sediu, iar cei care înving la nivel local, participă la nivel internațional, unde vor concura învingătorii din toate țările.

Festivalul de talente include 4 categorii: dans, muzica, arta, foto.  Igor Sprincean și Natalia Prisecaru sunt doi tineri originari din Moldova care fac parte din sediul „Teleperformance Hellas”, în care activează peste 6000 de angajați din toate țările lumii.  Tinerii au participat în categorie cu alți dansatori originari din Spania, Turcia, Cehia, Grecia și a ocupat locul I. Prin urmare, Igor alături de Natalia urmează să participe la nivel global.

1

Igor și Natalia dansează de mai mulți ani și, după cum spun tinerii, coregrafia dansului au făcut-o în trei întâlniri. „Bazele și frumusețea dansului ambii le-am pus în Moldova, iar Grecia fiind am transformat dansul în ceva mai mult.” Igor are o școală unde predă dansul popular moldovenilor stabiliți în Grecia.

2

„Victoria dată pentru noi este o dovadă că totul e posibil când ai un scop bine prestabilit. Senzația de competiție te motivează să devii mai bun și te face să înțelegi că nu există imposibil, dacă ai suficientă voință”.

3

Pentru etapa următoare a concursului tinerii nu au nevoie de vreo pregătire, deoarece dansul filmat urmează să fie expediat în sediul central, unde o comisie va alege învingătorul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente