/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Precizările Ministerului de Externe privind accidentul din Rusia cu implicarea unui microbuz cu moldoveni

missing
30 octombrie 2018, ora 12:46

Potrivit unui comunicat al instituției, misiunea diplomatică este în contact permanent cu autorităţile responsabile din regiune.

Amintim că, un microbuz cu 12 pasageri, care potrivi autorităților din Rusia, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț.

Accidentul, potrivit datelor preliminare, a avut loc la al 195-lea kilometru al drumului M9 „Baltia” din cartierul Zubtsovsky, regiunea Tveri, în apropierea satului Staroye. Din cauza gheții, microbuzul a derapat într-un șanț.

Potrivit poliției rutieră din Rusia, pasagerii autobuzului sunt muncitori. „Ei se îndreptau spre punctul de trecere a frontierei cu Letonia, potrivit datelor preliminare, intenționau să treacă granița pentru a se legaliza și a reveni la muncă în Rusia”, a precizat sursa.

Șoferul microbuzului implicat în accident, se ocupa cu transportarea ilegală a pasagerilor, iar clienții erau luați din Moscova, a declarat pentru RIA Novosti un reprezentant al Ministerului de Interne regional.

„Potrivit datelor preliminare, șoferul mașinii transporta ilegal pasageri, având permis auto doar de categoria”B”. În microbuz existau locuri suplimentare, el nefiind destinat transportului a 13 pasageri”, a spus sursa agenției.

Microbuzul a fost înregistrat în Bryansk. După înregistrarea mașinii în interiorul mașini au fost făcute schimbări, a spus poliția.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram