Vrei să descoperi Bulgaria? ADVIT Moldova este în căutarea unui voluntar care va petrece 6 luni în Blagoevgrad

Blagoevgrad.Downtown

Ai între 18-30 ani și vrei să descoperi Bulgaria? ADVIT Moldova este în căutarea unui voluntar din Moldova care va petrece 6 luni în Bulgaria care va lucra într-o echipă internațională, sub directa supraveghere și îndrumare a coordonatorului.

Proiectul va avea loc în Blagoevgrad, Bulgaria în perioada 1 decembrie 2018 – 31 mai 2019. Una dintre sarcinile voluntarilor va fi organizarea de consultări și întâlniri cu studenții și cu alți tineri, împărtășirea propriilor experiențe și promovarea oportunităților pentru SEV și ERASMUS + pentru tineri. Puteți organiza propriile cluburi tematice unde să vă prezentați hobby-urile, să organizați discuții și dezbateri, prezentări despre țara dvs., cultură, limbă, obiceiuri, tradiții etc. Acest lucru vă va oferi ocazia de a vă dezvălui potențialul și de a vă realiza ideile. Voluntarii vor lucra în principal împreună pentru aceleași proiecte.

Obiective:
# Distrugerea stereotipurilor și a prejudecăților din societate cu privire la voluntariat;
# Dialogul intercultural – prin cunoașterea unei noi culturi, tradiții și obiceiuri;
# Promovarea proiectelor europene de tineret și oportunități pentru tineret Erasmus +;
# includerea unui număr mai mare de tineri în campanii și inițiative voluntare.

Bani de buzunar si de alimentare :
Voluntarul va primi bani în buzunar în fiecare lună: 90 euro (sau echivalentul în moneda bulgară) și alocația de hrană: 110 euro în fiecare lună. Banii vor fi transferați între 1 și 10 la începutul fiecărei luni voluntarilor.

Cazare:
Voluntarul va fi cazat într-o cameră comună cu un alt voluntar (de același sex) în apartamentul propriu, cu mobilier nou, care se află la câțiva pași de biroul nostru și de centrul orașului. Apartamentul are toate facilitățile necesare pentru a trăi.

Candidații interesați sunt rugați să trimită CV-ul și scrisoarea de motivație (ambele in limba engleza) la [email protected] cu tema „Voluntariat în Bulgaria”.

Data limită de depunere este: 05/11/2018.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente