Cursa avia directă Chișinău-Minsk va fi lansată astăzi. Pavel Filip unul din primii pasageri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cursa avia directă Chișinău-Minsk va fi inaugurată astăzi, urmând să efectueze cinci curse săptămânale. Aeronavele vor decola din Chișinău spre Minsk în zilele de marți, joi și duminică la ora 14:05 și de la 9:05 – în zilele de luni și vineri. Premierul Pavel Filip va fi unul dintre primii pasageri ai cursei, urmând să se deplaseze spre Minsk unde, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, va participa la reuniunea Grupului de bază al Conferinței pe probleme de securitate de la Munchen, desfășurată în Belarus.

În cadrul vizitei, premierul Pavel Filip va avea întrevederi bilaterale cu președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko și cu prim-ministrul Serghei Rumas. Agenda premierului include, de asemenea, întrevederi cu oficiali și parlamentari din alte ţări. Pe 1 noiembrie, în cadrul reuniunii Grupului de bază al Conferinței pe probleme de securitate de la Munchen, Pavel Filip va susține un discurs privind conflictele regionale.

Vedeți și: Belavia lansează cursa Minsk-Chișinău-Minsk cu cinci zboruri săptămânale. Biletele au fost puse deja în vânzare

Ediţia din anul curent a reuniunii Grupului de bază al Conferinței pe probleme de securitate de la Munchen este organizată în parteneriat cu Guvernul Republicii Belarus și oferă o platformă neutră pentru dezbateri politice. Înaltul for va reuni politicieni şi factori de decizie importanţi în domeniul politicii externe şi de securitate din întreaga lume, contribuind la revitalizarea proceselor de negocieri latente.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...