(video) Noul Ambasador al SUA în Republica Moldova a prezentat scrisorile de acreditare. Cum a avut loc întrevederea cu ministrul Ulianovschi

dsds

Ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare la MAEIE și a avut o întrevedere cu Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au efectuat un schimb de opinii privind stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relaţiilor moldo-americane, subliniind importanţa intensificării dialogului strategic bilateral, aprofundării cooperării comercial-economice, precum și extinderii colaborării în alte domenii de interes reciproc.

Şeful diplomaţiei moldoveneşti i-a urat noului Ambasador al Statelor Unite ale Americii în ţara noastră succese în activitate, asigurându-l de întreaga susţinere atât personală, cât şi din partea Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Dereck J. Hogan a devenit în scurt timp unul dintre cei mai adorabili ambasadori străini în Republica Moldova doar pentru faptul că vorbește fluent și corect limba română. Acest lucru s-a observat în prima sa adresare către cetățenii moldoveni pe data de 25 octombrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente