/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În ultimele 24 de ore pompierii au stins 39 de incendii. Oamenii sunt atenționați să respecte regulile antiincendiare

missing
29 octombrie 2018, ora 11:00

Cele mai multe incendii au fost înregistrate pe terenuri din raioanele Căușeni, Ungheni, Criuleni, Șoldănești, Bălți, Fălești, dar și municipiul Chișinău.

În Chișinău în apropiere de cimitirul „Doina” au fost deteriorate 20 ha de teren, iar în suburbia Chișinăului au fost distruse 25 ha de iarbă.

Intervenția pompierilor a fost solicitată și un UTA Găgăuzia, iar angajații IGSU au lichidat mai multe incendii de iarbă la Congaz, Vulcănești și Ceadîr-Lunga.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează populația să respecte regulile antiincendiare și să nu aprindă vegetația uscată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram