/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fostul procuror-șef al municipiului Chișinău: Adevărul despre evenimentele din 7 aprilie a fost mușamalizat

28 octombrie 2018, ora 23:23

Adevărul despre evenimentele din 7 aprilie a fost, în mare măsură, mușamalizat. S-au făcut multe dosare pentru public, pentru cererea spectatorului. Declarația a fost făcută de fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, la emisiunea „Cutia Neagră” de la postul nostru de televiziune.

„I-au pus în judecată și pe polițiști, și pe protestatari. Adevărul este că nu se știe cine a fost inițiatorul, cine a dat foc la clădire, cine a bătut oamenii”, spune fostul procuror. Ivan Diacov se arată nedumerit de ce atunci când există mii de fotografii și înregistrări video cu claritate excelentă, de ce nu sunt trași la răspundere cei responsabili.

Ivan Diacov spune că a ridicat dosarul „7 aprilie” și a depistat mai multe încălcări. Potrivit lui, ar trebui de intentat dosar penal față de procurorii care au lucrat cu dosarul „7 aprilie”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram