Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Cornelia Stefoglu

Ştiri / Social

27 Mai 2022 / 10:50

Atenţie, şoferi: Trafic rutier suspendat pe mai multe străzi din capitală

Primăria Municipiului Chişinău informează că vineri, 27 mai 2022, în intervalul orelor: 08:00-16:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Bulgară, pe tronsonul str. Mitropolit Varlaam – str. Columna, în legătură cu executarea lucrărilor de defrişare a arborilor.

Tot din 27 mai şi până pe 6 iunie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru Bernardazzi, pe anumite tronsoane, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de amenajare şi reabilitare a trotuarelor.

Astfel, în perioada: 27-30 mai, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru Bernardazzi, pe tronsonul str. M. Eminescu – str. V. Alecsandri; în perioada: 31 mai - 3 iunie – pe tronsonul str. V. Alecsandri – str. Armenească şi în perioada: 4-7 iunie – pe tronsonul str. Armenească – str. Bulgară.

Totodată, în perioada: 27 -30 mai, va fi suspendat traficul rutier pe str. Onisifor Ghibu, tronsonul cuprins între străzile Alba-Iulia şi Alexandru Marinescu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie a apeductului.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunţată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească aceste zone.

Comentarii