/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Protest în susținerea medicului obstetrician reținut de CNA

missing
28 octombrie 2018, ora 18:26

„Într-o țară cu un sistem medical șubred, cu exod masiv al populației, cu natalitate în scădere, e greu să ai încredere într-un specialist când planifici o sarcină sau nașterea. E greu să încredințezi viața ta și a copilului tău unui doctor.
Vadim Scarlat este unul din puținii medici care a reușit să obțină respectul pacientelor sale. E ginecologul-obstetrician care a răspuns pozitiv la orice apel în afara orelor de serviciu, noaptea, în Weekend sau de sărbători”, motivează organizatorii.

De asemenea, spun că locul lui Vadim Scarlat nu e în penitenciar, ci la maternitate.

Vadim Scarlat a fost reținut pentru 30 de zile având calitatea de suspect „dosarul judecătoarelor”. Avocatul medicului Vadim Scarlat susține că acesta pledează nevinovat.

Amintim că, în total, în „dosarul judecătoarelor”, au fost reținute zece persoane, este vorba despre:  3 judecători de la Curtea de Apel, 2 judecători de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, 1 procuror de la Procuratura municipiului Chișinău, 1 avocat, 1 asistent judiciar, 1 medic și o persoană fizică inculpată pe un dosar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram