(foto) Fantome, vampiri, vrăjitoare și zombi s-au întrecut la singura cursă nocturnă din țară, Hell Run

unnamed (4)

Deși mai sunt câteva zile până la Halloween, cursa Hell Run by Naturalis , și-a desemnat „cei mai curajoși alergători din țară”. Pentru câteva ore, Grădina Botanica a fost „acaparată” de fantome, vampiri, vrăjitoare, zombi și tot felul de alte creaturi înfiorătoare.

Alergătorii au parcurs mini-maratonul de 4,2 km costumați în diverse personaje, iar de-a lungul distanței și-au umplut desaga cu tot felul de bunătăți oferite de partenerii evenimentului.

unnamed (2)

Neînfricații care au ajuns la finiș s-au ales cu „medalii” comestibile și premii de la parteneri. Iar ca să-și recapete energia, fiecare participant a primit și câte o porție de colțunași fierbinți.

unnamed (3)

Evenimentul s-a încheiat cu un concurs pentru participanții care au depus maximă creativitate și s-au făcut remarcați purtând cele mai deosebite costume. Astfel, alergătorii ale căror costume au ieșit în evidență pe parcursul serii, au primit premii dulci.

unnamed (5)

Vă reamintim că, Hell Run by Naturalis este singura cursă nocturnă din țară, la care pot participa copiii și maturii de-o potrivă.

unnamed (1)
unnamed (4)
unnamed (6)
unnamed

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente