S-a prăbușit elicopterul proprietarului clubului de fotbal Leicester City

Elicopterul care aparține miliardarului thailandez Vichai Srivaddhanaprabha, cunoscut ca și proprietarul clubului de fotbal britanic Leicester City, s-a prăbușit sâmbătă, în apropiere de stadionul clubului său din Premier League Leicester City, scrie AFP.

UPDATE: Patronul lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha şi alte patru persoane au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit sâmbătă în parcarea stadionului King Power, au anunţat duminică autorităţile şi clubul de fotbal, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Omul de afaceri thailandez Vichai, care a turnat milioane în club, deseori ieșea de pe teren în elicopterul său când participa la un meci acasă la Leicester, dar încă nu se știe dacă el se afla în avion când acesta s-a prăbușit.

Poliția anunță că nu a fost identificată nicio persoană de la sol care ar fi avut de suferit.

Sunt jurnalistă din 2015. Dacă la început m-am delectat cu presa tipărită, din 2018 am pășit în lumea presei online. În toată această perioadă am descoperit oameni, locuri și istorii. Toate acestea mi-au arătat că viața e o paletă de culori pe care-mi place să o descriu prin cuvinte și condimentez cu fotografii.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.