/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Grevă pe aeroportul din Bruxelles. Peste 100 de zboruri, ANULATE

missing
27 octombrie 2018, ora 21:36

Aproape 30 de companii aeriene colaborează pentru manipularea bagajelor cu compania Aviapartner, ai cărei muncitori organizează greva de pe aeroportul belgian, scrie Mediafax. Printre companiile aeriene afectate de grevă se numără şi Ryanair, British Airways, Iberia şi Turkish Airlines.

Angajaţii au intrat în grevă joi seara, pentru a protesta faţă de condiţiile de muncă de la Aviapartner. Aceştia au transmis că vor ieşi din grevă duminică dimineaţă, la ora locală 6.00.

În total, peste 200 de zboruri au fost anulate de la începutul grevei. Pentru a scăpa de haosul creat, reprezentanţii aeroportului au sfătuit clienţii să renunţe la bagajele de cală şi să călătorească doar cu un bagaj de mână.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram