/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Ultima oră! Un atacator a deschis focul într-o sinagogă din Statele Unite ale Americii

missing
27 octombrie 2018, ora 18:39

Conform primelor informaţii primite din partea autorităţilor, există mai multe victime. „Sunt mai multe victime, este imperativ ca oamenii să rămână în case şi să se adăpostească”, a declarat Jason Lando, purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, citat de Mediafax.

Departamentul de Securitate Publică din Pittsburgh a transmis printr-un mesaj pe Twitter că a fost raportat un „atacator activ” şi a sugerat locuitorilor să evite zona.

Știrileprotv.ro scrie că televiziunea afiliată canalului CBS a raportat şapte morţi, între care trei poliţişti, în timp ce Fox News Pittsburgh s-a referit la patru persoane împuşcate în apropierea sinagogii „Arborele vieţii”, unde credincioşii se adunaseră pentru o slujbă religioasă. Atacatorul a fost reținut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram