23:53:12 19.04.2024
Stiri

Continuă telenovela „Postolachi”. Ultimele detalii despre situaţia atacantului legitimat la PSG. De ce nu poate debuta pentru România

Sport 26.10.2018 21:00 Vizualizări1891 Autor: Ziarul National


Continuă telenovela „Postolachi”. Ultimele detalii despre situaţia atacantului legitimat la PSG. De ce nu poate debuta pentru România

Virgiliu Postolachi (18 ani) a devenit cetăţean român cu acte în regulă pe 25 septembrie, dar oficialii de la Chişinău contestă naturalizarea atacantului legitimat la PSG. În urmă cu o lună, Postolachi a depus jurământul la Ambasada României de la Paris, în faţa ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu.

Şeful Comisiei Tehnice de la FRF, Mihai Stoichiţă, a spus că vecinii de peste Prut încă mai contestă naturalizarea lui Postolachi: „Sunt contestări din partea Republicii Moldova. Se contestă străbunicii, din ce am înţeles. Ţine de Ministerul de Externe, nu de FRF", a spus Stoichiţă, pentru Digi Sport.

În mod normal, Postolachi ar trebui să fie eligibil pentru reprezentativele U19, U21 şi naţionala de seniori. În vârstă de 18 ani, atacantul moldovean a refuzat să evolueze pentru Moldova şi Franţa, manifestându-şi intenţia pentru a juca pentru ţara noastră. Virgiliu Postolachi a fost luat de Thomas Tuchel în cantonamentul de vară al PSG-ului, din Singapore, când a şi marcat pentru echipa unde e coleg cu Cavani, Neymar şi Mbappe.

PSG a învins Atletico Madrid la International Champions Cup, scor 3-2, graţie unui gol marcat de Virgiliu Postolachi. Nkunku a deschis scorul pentru PSG în minutul 32. Diaby a majorat avantajul francezilor în minutul 71, când a înscris din pasa lui Weah Jr. Atletico a revenit incredibil în ultimul sfert de oră, reuşind să egaleze după reuşita lui Mollejo şi autogolul lui Bernede. Postolachi a ieşit la rampă în minutul 90+2, când a primit de la Bahebeck, s-a întors cu faţa spre poartă şi l-a învins pe Adan cu un şut plasat excelent la colţul lung.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md