/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

UPDATE: Femeia găsită moartă în raionul Sîngerei, nu ar fi fost lovită de mașină. Poliția anunță cauza reală a decesului femeii

missing
26 octombrie 2018, ora 15:02

ORA 12:43 O femeie de 51 de ani, locuitoare a satului Bănești, raionul Telenești a fost descoperită moartă pe traseu între satul Prepelița și Mihailovca, raionul Sîngerei. Cadavrul a fost descoperit de un către șofer care circula prin aceeași regiune. Incidentul s-ar fi întâmplat astăzi, 26 octombrie, în jurul orei 8:00 dimineața.

Potrivit ofițerului de presă al IP Sîngerei, Lilia Harea „La fața locului s-a deplasat polițiștii care au stabili că femeia a fost tamponată de un automobil, șoferul căruia a fugit de la fața locului. Acesta a decedat până la sosirea ambulanței.”

În prezent, polițiștii acumulează probe și întreprind măsuri pentru a stabili identitatea șoferului automobilului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram