/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un tânăr din or. Cricova, reținut pentru furt. Ar fi luat dintr-o casă în construcție mai multe bunuri materiale în valoare de 15 000 lei

missing
26 octombrie 2018, ora 13:18

Polițiștii au fost alertați de proprietar, care a spus că i-au fost sustrase bunuri materiale. Bănuitul a pătruns pe teritoriu pe timp de noapte, unde a sustras o betonieră, cabluri electrice și alte materiale destinate procesului de construcţii, cauzând un prejudiciu de 15 000 lei.

Bănuitul și-a recunoscut vinovăția, declarând oamenilor legii că o parte din bunurile sustrase ar fi reușit să le vândă, la prețuri simbolice pentru a obține profit.

Bărbatul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Individul este cercetat penal pentru furt și riscă amendă de la 32 500 lei până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram