Hai la teatru! Ce spectacole vă așteaptă la Teatrul Național „Mihai Eminescu” în următoarea săptămână

hhh

Spune adio octombrie și salut noiembrie în cel mai frumos și romantic mod posibil. Cum? Simplu, mergi la teatru, acolo unde fiecare emoție este trăită cu intensitate. Pentru perioada 29 octombrie – 4 noiembrie 2018, Teatrul Național „Mihai Eminescu” a pregătit un repertoriu bogat pentru spectatori.

30 octombrie, 18.30  „Storcătorul de fructe”, un spectacol tragi-comic despre criza comunicării dintre oameni apropiaţi care îşi vorbesc dar nu se pot face auziţi; o montare ce doreşte a ne spune cât de simplu e, de fapt, secretul armoniei în familie – să iubeşti şi să înţelegi!

31 octombrie, 18.30  „O aventură tomnatică”: o incursiune in solită în universal casnic al zilelo rnoastre; comedie dulce-acrişoară, farsă cu subînţelesuri, plină de replici sclipitoare; spectacolul prezintă o radiografiere necruţătoare a vieţii unui cuplu ce vrea să o ia mereu de la capăt …

1 noiembrie, 18.30 Maria Tănase: Aş muri, moartea nu-mi vine…” – un recital despre viaţa artistică a celei care a fost şi rămâne veşnic o voce inconfundabilă, inegalabilă, unică – o surprinzătoare şi emoţionantă lecţie de ambiţie, curaj, speranţă și demnitate pe care ne-o serveşte Măria Tănăse – „Maria cea fără de moarte”, neuitata şi celebra Pasăre Măiastră a neamului nostru.”

2 noiembrie, 18.00 „Pomul vieţii” este povestea tristă a oamenilor calzi, emotivi, temperamentali, care sorbesc cu patimă din cupa suferinţelor omeneşti. Condimentarea spectacolului cu efecte comice este oportună, evoluţia actorilor atingînd coardele sufletului omenesc.

3 noiembrie 18.00 Spectacolul „Tache, Ianche şi Cadâr” readuce în scenă una dintre cele mai populare şi longevive piese clasice din dramaturgia românească, în care actorul are posibilitatea de a se descoperi, a se întrece pe sine însuşi.

Un spectacol cu umor irezistibil despre trei bătrâni puşi mereu pe şotii, doi tineri îndrăgostiţi, multe mofturi de mahala în toată splendoarea lor, dar şi despre toleranţă, prietenie, compasiune.

Aşadar, spectacolul „Tache, Ianche şi Cadâr” este istoria noastră, a celor care trăim sub acelaşi soare şi împărtăşim aceleaşi gânduri şi aspiraţii omeneşti.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente