/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Primul discurs al lui Meghan Markle, în calitate de ducesă: „Când fetelor li se oferă posibilități, pot crea un viitor incredibil”

26 octombrie 2018, ora 11:31

Meghan și Prințul Harry au vizitat universitatea pentru a afla mai multe despre studenții din Fijian și despre studiile acestora, precum și pentru a anunța două noi granturi pentru Universitatea Națională din Fiji și pentru Universitatea din Pacificul de Sud. Meghan a susținut un discurs în fața unui grup de elevi, în care a povestit din experiențele ei personale, de pe timpul când învăța la Universitatea Northwestern.

„Ca absolventă de facultate, îmi sunt cunoscute aceste sentimente de mândrie și entuziasm. Din momentul în care sunteți anunțați că ați fost acceptați la examenele pe care le-ați avut, chiar dacă au fost foarte multe nopți nedormite în care ați tot studiat, prieteniile de-a lungul vieții pe care vi le faceți cu colegii și momentul în care primiți diploma, sunt incredibile”, a menționat Ducesa de Sussex.

Meghan a spus că a învățat la o universitate de prestigiu prin intermediul unor burse, dar a fost nevoită să obțină și un loc de muncă paralel cu studiile. Ea spune că a reuști să facă față datorită unui program strict, dar că, fără îndoială, a meritat toate aceste eforturi.

“Tuturor ar trebui să li se acorde posibilitatea de a primi educația pe care o doresc. În cazul femeilor și al fetelor din țările în curs de dezvoltare, acest lucru este esențial: atunci când fetelor li se oferă posibilități de a reuși, pot crea un viitor incredibil, nu numai pentru ele, ci și pentru cei din jur”, a mai adăugat Ducesa de Sussex.

Foto: twitter/ Kensington Palace

Foto: twitter/ Kensington Palace

Foto: twitter/ Kensington Palace

Foto: twitter/ Kensington Palace

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram