După ce a fost redusă cu două zile, vizita Patriarhului Kirill în Moldova a fost, într-un final, anulată

a

După ce vizita Patriarhului Moscovei şi al Întregii Rusii a fost redusă cu două zile, pe 20 octombrie, astăzi a fost anunțată anularea ei. Despre acest lucru a scris președintele Igor Dodon pe pagina sa de Facebook. 

„În cadrul discuției telefonice pe care am avut-o cu șeful Departamentului relații externe al Patriarhiei Ruse, Mitropolitul de Volokolamsk Ilarion am fost informat despre decizia de a amâna vizita pastorală a Sanctităţii Sale, Patriarhului Kirill în Republica Moldova pentru o perioadă ulterioară. Asupra perioadei vizitei ulterioare voi discuta cu Sanctitatea Sa, săptămâna viitoare, în cadrul vizitei mele oficiale la Moscova”, a scris Igor Dodon.

Patriarhul Kirill avea planificată vizita în Moldova pentru data de 27 octombrie, ea urma să se încheia pe 28 octombrie. Inițial reprezentantul bisericii ruse trebuia să ajungă în Moldova pe data de 25 octombrie. Mai multe vedeți aici. 

La fel vă sugerăm să citiți De ce Igor Dodon va păcătui dacă va merge la Muntele Athos? Marea schismă ortodoxă, explicată

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente