(foto) În sectorul Rîșcani a fost amenajat un nou teren de minifotbal. Complexul sportiv a costat primăria 150 de mii de lei

dsc_0047

Primăria municipiului Chişinău informează despre finalizarea lucrărilor de construcţie a terenului de fotbal din str. Nicolae Milescu-Spătaru, 11/9. Terenul de sport, amplasat în curtea mai multor blocuri de locuinţă, a fost construit în cadrul proiectului de bugetare participativă din anul 2017.

Pentru realizarea proiectului din Bugetul Civil au fost alocaţi 150 mii lei. Municipalitatea a asigurat executarea lucrărilor de construcție a fundamentului și amenajarea gazonului artificial, iar grupul de iniţiativă, adică locatarii blocurilor de locuit vor instala gardul de protecție a terenului de fotbal.

Anterior spaţiul dintre blocurile de locuinţă din str. Nicolae Milescu-Spătaru era un teritoriu delăsat. Prin intermediului proiectului înaintat spre finanţare în cadrul Bugetului Civil, grupul de iniţiativă a propus revitalizarea spaţiului public şi transformarea acestuia într-un teren de sport, alături de un teren de joacă pentru copii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente