/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ EXCLUSIV: Natalia Morari povestește cu lacrimi în ochi despre viața sa: „Problema mea e că nu vorbesc despre fricile și frustrările mele”

missing
24 octombrie 2018, ora 15:35

Acesta a povestit, cu lacrimi în ochi, și despre depresia prin care a trecut cu ceva timp în urmă: „Îmi este greu să vorbesc despre asta. Fără specialiști nu te descurci. Eu am avut parte de un medic foarte bun, la care pur și simplu m-am adresat și i-am spus că cu mine ceva se întâmplă și eu nu știu cum pot asta opri. Am ajuns la așa o etapă, eu vomitam zilnic. Problema mea cea mai mare este că eu nu vorbesc despre fricile și frustrările mele. Este important în asemenea clipe să înțelegi că tu trebuie să-ți permiți să fii slabă”, a spus Natalia Morari.

Jurnalista de la TV8 a povestit despre viața ei din fața camerelor de luat vederi și din spatele lor și cum e atunci când, indiferent de ce ți se întâmplă în viață, trebuie să fii prezentă în fața telespectatorilor cu zâmbetul pe buze: „Eu țin minte o dată, în care cu cinci minute înainte de emisie directă am aflat că o prietenă de a mea și-a pierdut copilul. Pe nimeni asta nu interesa. Eu trebuia să fie prezentă”.

Pe lângă toate trăirile sale, jurnalista a mai mărturisit că deși pare tot timpul serioasă, îi place foarte mult să zâmbească: „Eu râd foarte mult. Sunt foarte hazlie, doar că foarte puțin timp îmi rămâne pentru viața mea, cea pe care o pot trăi cum eu mi-aș fi dorit”.

Întrebată, dacă la momentul actual inima ei i-ar fi ocupată, jurnalista a răspuns scurt: „Inima mea trece printr-o perioadă complicată. Eu aici voi pune punct. Eu nu pot spune nici da, dar nici nu”. 

În video atașat mai sus puteți urmări emisiunea în întregime.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram