iPhone XS şi iPhone XS Max sunt disponibile acum în magazinele Unite Moldtelecom

diez_960x480

Unite, operatorul numărul 1 de Internet mobil şi în calitate voce, vă pune la dispoziţie cele mai noi modele de smartphone-uri, odată cu lansarea lor în marile capitale ale lumii. iPhone XS şi iPhone XS Max sunt disponibile acum în magazinele Unite Moldtelecom. Într-o perioadă în care tehnologiile avansate sunt indispensabile activității zilnice, Unite are grijă să îţi ofere la zi tot ce este nou şi trendy.

Tot ce-ți place la un iPhone a fost îmbunătăţit ca să depășească orice limite. Ecran Super Retina în două dimensiuni – cel mai mare display prezent pe un iPhone şi cu cel mai rapid FaceID. Procesor A12 Bionic – mai inteligent şi mai puternic ca niciodată şi un sistem revoluționar de camera duală. Ecranele OLED personalizate de pe iPhone XS oferă cele mai clare culori întâlnite în industrie, HDR și negru autentic.

Dispozitivele sunt realizate din materiale excepționale. Cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată la un smartphone! O nouă culoare superbă de finisaj – aurie, realizată printr-un proces la nivel atomic. Benzi-contur de mare precizie, din oțel inoxidabil chirurgical şi un nou nivel de rezistență la apă și praf. Spatele din sticlă permite ca dispozitivul iPhone XS să poată fi încărcat wireless, chiar mai rapid decât iPhone X.

Acum te bucuri de un sistem Face ID Avansat. Securitatea e simplificată la maxim atunci când fața ta devine parola ta. Îți poți debloca iPhone-ul și te poți autentifica în aplicații, conturi și multe altele dintr-o privire. Este cea mai sigură autentificare facială întâlnită vreodată la un smartphone. Iar acum e și mai rapidă.

Experienţa de utilizare şi fotografiile făcute sunt cu siguranţă elementele determinante atunci când alegi un smartphone sau altul. Ei bine, iPhone XS şi iPhone Xs Max dispun de cel mai puternic procesor utilizat vreodată în construcția unui smartphone – chipul Neural Engine. Acestea îţi oferă experiențe uimitoare de realitate augmentată. Portrete incredibile, controlând adâncimea câmpului, plus viteză și fluiditate în tot ceea ce faci!

Sistemul revoluționar de camere duale îţi deschide o nouă eră în arta fotografiei. Totul se întâmplă printr-un senzor inovator care lucrează împreună cu ISP și cu Neural Engine pentru a te ajuta să creezi fotografii incredibile.

• Smart HDR. Noile cadre secundare, un senzor mai rapid și puternicul cip A12 Bionic aduc și mai multe detalii de evidențiere și umbrire în pozele tale.
• Pixeli mai mari și mai profunzi. Un senzor nou creează o fidelitate mai bună a imaginii, acuratețe mai mare a culorii și zgomot redus în fotografiile efectuate în condiții de luminozitate scăzută.
• Efect bokeh îmbunătățit. Pozele în modul Portret arată și mai profesionist datorită efectului sofisticat de blur al fundalului.
• Noul control al adâncimii de câmp. Acum poți ajusta adâncimea câmpului din portrete după ce ai efectuat poza.

Și încă ceva. iPhone XS oferă 4G LTE Advanced pentru viteze de descărcare incredibil de rapide şi spațiu de stocare de până la 512 GB, reprezentând cea mai mare capacitate a iPhone de până acum.

Eşti pregătit pentru următoarea ta aventură?

Te aşteptăm în magazinele Unite Moldtelecom.

Pentru detalii, sună la 067664601.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente