/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Bărbatul care vindea droguri prin Viber și WhatsApp, va compărea în fața instanței. Ce pedeapsă riscă

missing
24 octombrie 2018, ora 12:21

Potrivit acuzatorilor, inculpatul dobândea de la alți membri ai grupului criminal organizat droguri – heroină și amfetamină, împărțindu-le în doze mai mici și preambalându-le în pachețele, după care contacta, prin intermediul programelor electronice ”WhatsApp”, ”Viber”, ”Telegram” persoane dependente de consumul de droguri.

Ulterior, după ce negocia prețul și primea banii în conturile sale bancare virtuale, inculpatul ascundea pachețelele cu droguri în locuri ferite, transmițând consumatorilor, la fel prin intermediul aplicațiilor electronice, informația despre locurile de unde puteau fi ridicate drogurile ascunse.

În cadrul urmăririi penale, oamenii legii au cumpărat de la inculpat mai multe cantități de droguri, iar în rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliul dânsului, au fost depistate și ridicate substanțe stupefiante și psihotrope în proporții deosebit de mari.

Pe bunurile mobile și imobile ale inculpatului a fost pus sechestru, în valoare totală de peste 1 milion de lei. Acestea urmează a fi confiscate în folosul statului.

Acțiunile inculpatului sunt investigate și sub aspectul comiterii infracțiunii de spălare de bani.

În caz de condamnare, acuzatul, care se află în arest preventiv, riscă pînă la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram