/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

SUA vor anula vizele unor oficiali saudiţi, bănuiți de implicarea în cazul uciderii lui Jamal Khashoggi

24 octombrie 2018, ora 10:31

Heather Nauert, purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat al SUA, a comunicat că unui număr de 21 de cetăţeni saudiţi le vor fi anulate vizele sau vor fi declaraţi eligibili să obţină vize pentru intrarea în SUA.

Jurnalistul Jamal Khashoggi, editorialist al cotidianului The Washington Post şi un critic al prinţului moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a dispărut în urmă cu trei săptămâni după ce a intrat în Consulatul saudit de la Istanbul pentru a obţine documentul căsătoriei sale.

Autorităţile saudite au reţinut 18 persoane acuzat că ar avea legătură cu decesul lui Khashoggi.

Amintim că, corpul jurnalistului ucis Jamal Khashoggi a fost găsit într-o fântână din reşedinţa consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul. Totodată, Preşedintele turc Recep Taiyyp Erdoğan că uciderea jurnalistului fost planificată cu câteva zile în avans.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram