(video) UEFA Champions League. Hoffenheim egalează în timpul suplimentar, iar Juventus obține trei puncte pe Old Trafford

DqN5kv9W4AAt7Af

UEFA Champions League revine cu cea de a treia etapă. Meciul serii a fost jucat în Anglia pe stadionul Old Trafford, unde Manchester United a întâlnit pe teren propriu campioana Italiei, Juventus.

#Ajax – Benfica

Partida s-a încheiat fără goluri.

#Hoffenheim – Lyon


Lyon a deschis scorul în minutul 27 prin Traore. În minutul 33 echipa gazdă a egalat prin Kramaric. În cea de a doua repriză Kramaric și-a trecut în cont o dublă în minutul 47. Alvaro a egalat în minutul 59, iar Depay a marcat al treilea gol al echipei Lyon. În minutul 91, Hoffenheim a egalat prin Joelinton.

#Shakhtar Donetsk – Manchester City


Campioana Angliei a dominat în prima repriză reușind să înscrie de două ori. David Silva a marcat în minutul 30, iar peste 5 minute Laporte a dublat avantajul echipei din Anglia. Bernardo Silva a înscris al treilea gol al echipei Manchester City după pasa lui Mahrez.

#Real Madrid – Viktoria Plzen


În prima repriză deținătoarea trofeului, Real Madrid, a marcat un singur gol pe teren prupriu prin Benzema în minutul 11. Marcelo dublează avantajul echipei Real Madrid în minutul 56, iar Hrosovsky în minutul 79 a înscris golul de onoare pentru Viktoria Plzen.

#Roma – CSKA Moscow


AS Roma a dominat tot meciul. În prima repriză Dzeko și-a trecut în cont dubla în minutul 30 și respectiv 45. În cea de a doua repriză Under a marcat cel de al treilea gol după pasa aceluiași Dzeko.

#Manchester United – Juventus


Dybala a marcat singurul gol al partidei în minutul 17.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente