/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Petic rămâne în arest. Curtea de Apel a decis că Gheorghe Petic trebuie să stea după gratii

23 octombrie 2018, ora 18:52

Sunt nevinovat absolut. Sunt victima unei înscenări făcute de coordonatorii ministerului de interne și mă consider în continuare deținut politic”, Gheorghe Petic, membru PPDA, fost polițist de frontieră.

„Am decis de a contesta mai în continuare toate acțiunile și de a continua adresările noastre atât la instanțele internaționale cât și depunerea altor cereri de revocarea măsurii preventive. Am să folosim toate metodele legale pentru apărarea domnului Petic”, Adrian Cojocaru, avocat.

Săptămâna trecută, Judecătoria Ungheni l-a plasat pe Gheorghe Petic în arest pentru 20 de zile. El a fost ridicat de polițiști acum două săptămâni din fața primăriei din Ungheni, fiind suspectat că ar fi violat o femeie. Acesta a ajuns în vizorul presei și l instituțiilor de drept după ce a declarat, inclusiv la TV8, că mai mulți polițiști de frontieră cu rang înalt și politicieni ar fi fost implicați într-o schemă de contrabandă cu țigări peste Prut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram