Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o zi productivă de miercuri

pexels-photo-840566
Foto: Anastasiya Lobanovskaya

Miercuri este mijlocul săptămânii de muncă, psihologii spun că aceasta este cea mai dificilă zi la nivel psihologic. Echipa diez te susține și îți recomandă câteva evenimente la care să mergi într-o zi de miercuri cu 13 grade Celsius în termometru. 

# Festivalul de Film Documentar Millenium

Image may contain: text

ONU Moldova și CRONOGRAF / OWH Studio desfășoară Festivalul de Film Documentar Millenium în perioada 24-26 octombrie.  Pe parcursul a trei zile, la cinematograful „Odeon” din Chișinău vor fi proiectate filme prezentate și premiate la Millenium Documentary Film Festival. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Concert Simfonic – Intrare Liberă

Image may contain: 1 person, smiling, text

La 24 octombrie, ora 17:00, Sala Mare, va avea loc un concert simfonic cu intrare liberă. Concertul este dedicat aniversării a 100 ani de independență a Republicii Cehe. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Expoziție personala de pictură a Victoriei Cozmolici

No automatic alt text available.

În cadrul vernisajului expoziției Creaturi Fascinante veți avea ocazia sa faceți cunoștință cu creația recentă a Victoriei Cozmolici. Vernisajul este găzduit de Centrul Expozițional Constantin Brâncuși. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Presa versus Corupția

Image may contain: 1 person, text

Miercuri, 24 octombrie, jurnaliștii, bloggerii și oricine este interesat de subiectul dat, este invitat la o întâlnire și discuții cu directorul Centrului pentru Jurnalism Independent din România, Ioana Avădani, despre cât de pregătită este mass media din Republica Moldova să lupte cu fenomenul corupției și ce responsabilitate poartă fiecare dintre noi în acest proces. Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Hell fest.Parcul groazei

Image may contain: 5 people, text

Un criminal mascat transformă un parc de distracţii cu tematică horror în propriul teren de joacă, vânând un grup de prieteni şi făcându-i pe ceilalţi vizitatori să creadă că teroarea lor face parte din spectacol. Detalii găsiți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente