/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/UPDATE/ Numele magistratelor de la Curtea de Apel și Judecătoria Centru, vizate de perchezițiile CNA și PA

23 octombrie 2018, ora 15:30

Ludmila Ouș activează ca judecătoare din anul 2002. Inițial a fost magistrată la Judecătoria sectorului Ciocana, iar la Curtea de Apel lucrează din anul 2014.

Victoria Hadîrcă este magistrată la Judecătoria sectorului Centru. Aceasta a fost numită în funcție din anul 2014. Anterior, a activat la Judecătoria Buiucani, mun. Chișinău.

Svetlana Tizu a fost numită în calitate de judecătoare în anul 2015, de atunci activează la Judecătoria sectorului Centru.

Galina Moscalciuc activează ca magistrată din anul 2005. La Curtea de Apel și-a început activitatea în anul 2017.

Liubovi Brânză, este judecătoare la Curtea de Apel Chișinău din anul 2015. Anterior, ea a lucrat la Institutul Naţional de Justiţie, în funcţia de șefă a Direcţiei instruire şi cercetare ştiinţifică și la Judecătoria Centru, municipiul Chișinău. Liubovi Brânza este soția lui Sergiu Brânza, decanul facultății de Drept de la USM, reținut acum o săptămână. Acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Foto: Liubovi Brânză, Victoria Hadîrcă, Ludmila Ouș, Svetlana Tizu și Galina Moscalciuc. Sursa: Magistrat.md

Amintim că, în aceste clipe, procurorii anticorupție și ofițerii CNA fac percheziții acasă și în birourile a cinci magistrați de la Curtea de Apel Chișinău și Judecătoria sectorului Centru al capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram