/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

UPDATE. Salvatorii au recuperat corpul bărbatului peste care s-a surpat un morman de nisip

missing
23 octombrie 2018, ora 16:13

UPDATE. 16:12. La ora 15.50 Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au recuperat corpul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 43 de ani acoperit cu un morman mare de nisip dintr-o carieră de piatră din apropierea localității Chioselia, raionul Cahul. Operațiunea a durat peste 8 ore. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Potrivit ofițerului de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, în dimineața zilei de marți, trei angajați munceau pe cariera de nisip, iar la un moment dat un mal s-a surpat peste un bărbat, în timp ce ceilalți doi nu au avut de suferit deoarece se aflau în partea laterală a acestuia.

„Chiar și acum la fața locului se lucrează pentru deblocarea și căutarea bărbatului prins în nisip. Deocamdată nu se cunoaște dacă bărbatul mai este în viață sau nu”, a precizat Pușcașu.

Menționăm că incidentul a avut loc în acestă dimineață, 23 octombrie, între orele 6:00 și 7:00. La fața locului sunt angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cu trei unități de tehnică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram