Unul dintre cele mai scumpe telefoane revine pe piață cu un nou model. Ce specificații are smartphone-ul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Brandul de telefoane Vertu are o istorie lungă, însă un lucru a rămas tot timpul constant de-a lungul anilor: prețul exorbitant al dispozitivelor sale. Acum că brandul a fost reînviat după falimentul de anul trecut, realizăm că nu s-a schimbat mare lucru. Acestea nu sunt doar dispozitive „de lux”, ci sunt dedicate unui anumit tip de utilizator, pentru care banii nu sunt o problemă, iar un telefon scump nu este un „moft”, ci este o adevărată reprezentare a stilului de viață. Astfel, după o perioadă lungă de liniște, producătorul britanic anunță Aster P, unul dintre cele mai scumpe modele ale sale de până acum.

Aster P este un smartphone destul de banal atunci când luăm în considerare hardware-ul său intern. Este cel mult un dispozitiv mid-range, cu un ecran AMOLED de 4,9” pe format 16:9 şi rezoluţie Full HD (1.920 x 1.080 pixeli), chipset Snapdragon 660, 6 GB memorie RAM şi 128 GB stocare internă, cu un acumulator de 3.200 mAh şi o singură cameră pe partea din spate, de 12 megapixeli.

Având în vedere că există zeci de modele similare în specificaţii la preţuri de doar 2.300 dolari la raft, este curios faptul că pentru un dispozitiv de lux, care ar trebui să ofere tot ce-i mai bun pe piaţă, Vertu a decis să nu investească încă puţini bani în hardware-ul intern.

Aster P este însă unul dintre cele mai bine construite din lume, fiind realizat parţial manual, cu o ramă din titan, un ecran acoperit cu safir şi piele de crocodil pe partea din spate. Aruncând o simplă privire la partea din spate a dispozitivului, realizezi că este vorba despre un produs unic în piaţă, realizat cu mult simţ al esteticii şi foarte elegant. Acest telefon nu ar ieşi prea mult în evidenţă într-o limuzină de lux sau într-un avion privat, întrucât este realizat fix pentru cei care îşi permit acest lux.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...