Sinteza săptămânii a CNA: Au fost sechestrate bunuri în valoare de peste 21 milioane de lei

658x0_cor2-658×370

Săptămâna trecută, Centru Național Anticorupție a plasat în izolatorul instituției 9 persoane, alte 15 au fost transportate în penitenciar, iar 11 au fost puse în arest la domiciliu. La cancelarie au fost înregistrate 1113 materiale, iar la linia naţională anticorupţie au pervenit 52 de apeluri, dintre care doar 5 sunt de competenţa CNA.

# Agenţia de recuperare a bunurilor infracţionale din cadrul CNA a aplicat sechestru în valoare de 21 084 000 de lei. Sechestrul a fost pus pe bunuri imobile, terenuri, conturi bancare şi automobile în cadrul mai multor dosare aflate în gestiunea Centrului. De asemenea, Agenţia a efectuat investigaţii paralele în baza a 64 de delegaţii ale procurorilor în privinţa a 274 de subiecţi.

# 162 de caziere de integritate au fost eliberate

# 11 analize operaţionale au fost efectuate de Direcţia analitică a CNA în privinţa a 55 de persoane fizice.

# 318 cetăţeni au fost primiţi în audienţă de către angajaţii Centrului

# Direcţia legislaţie a întocmit 20 de rapoarte de expertiză a actelor legislative, alte 29 fiind în proces de examinare

# În dosarul „Primăria”, din cele 6 persoane reţinute, 2 au fost eliberate de procuror în baza încheierii acordului de recunoaştere a vinovăţiei, 3 persoane au fost plasate în arest la domiciliu pentru 30 de zile, iar una – în izolatorul CNA pentru 20 de zile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente