/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Cel puțin 17 morți și 120 de răniți după ce un tren a deraiat în Taiwan

missing
21 octombrie 2018, ora 16:28

Administraţia Căilor Ferate Taiwaneze a anunţat într-un comunicat citat de dpa că accidentul s-a produs în Suao, în provincia Yilan (est). Potrivit EFE, trenul avea 310 pasageri la bord. Deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului.

Răniţii au fost transportaţi la mai multe spitale din apropiere, potrivit Serviciului Naţional de Pompieri, care a anunţat că numărul răniţilor se ridică la 126. Operaţiunile de salvare continuă, pentru a-i scoate din tren pe pasagerii rămaşi prinşi în interiorul vagoanelor. Echipele de salvare au întâmpinat dificultăţi în a intra în vagoane din cauza deformării uşilor şi a fuselajului şi a fost nevoie să se folosească aparate de sudură pentru ca salvatorii să poată ajunge la pasageri şi să-i scoată din tren.

Unul dintre motivele pentru care numărul răniţilor este atât de mare îl reprezintă faptul că pasagerii nu obişnuiesc să-şi pună centurile de siguranţă atunci când călătoresc cu trenul, au explicat experţi taiwanezi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram